Euro Truck Simulator 2 Multiplayer | ETS2MP

Euro Truck Simulator 2 MultiplayerDe eerste geruchten van een Multiplayer voor Euro Truck Simulator 2 gingen al snel de ronde op het forum van TruckSimulators. Maar er werd natuurlijk ontkent dat er een multiplayer zal komen, tot dat er informatie verscheen op internet dat er een Multiplayer voor Euro Truck Simulator 2 in de maak is.
SCS Software ging geen Multiplayer maken, omdat ze daar het geld niet voor hadden. Dus is het de poging aan iemand anders om een Multiplayer te maken voor ETS2.

Deze poging word gedaan, zoals als het in de onderstaande screenshot te zien is:

Euro Truck Simulator 2 Multiplayer

De bovenstaande screenshot toont natuurlijk moeilijke termen waar de meeste mensen niks van begrijpen. Maar er is wel te zien dát ze duidelijk wel bezig zijn met een Multiplayer voor Euro Truck Simulator 2! Nu afgelopen week de nieuwe patch is gelanceerd, was het voor de mensen die met de Multiplayer bezig zijn weer een zware taak om het werkende te krijgen op de nieuwste versie, namelijk V1.2.5! Gelukkig is het ze gelukt en is het converteren gelukt:

Euro Truck Simulator 2 Multiplayer 

Als laatste is er een banner vrijgegeven van de Multiplayer voor Euro Truck Simulator 2. We willen jullie vragen om deze banner zo veel mogelijk te verspreiden, om zo iedereen van goede informatie te kunnen voorzien:

Banner Euro Truck Simulator 2 Multiplayer

e-max.it: your social media marketing partner