Cursor beweegt automatisch

Problemen met het spel? Misschien kunnen wij u helpen!
Plaats reactie
Speler 1
Lid
Lid
Berichten: 14
Lid geworden op: vr 31 jan 2020, 23:11

Cursor beweegt automatisch

Bericht door Speler 1 » vr 31 jan 2020, 23:16

Goedenavond,

Vanavond heb ik, omdat ik het tegenkwam weer eens de simulator gedownload. Ik speel met mijn toetsenbord en muis. Maar om de een of andere reden zakt mijn cursor automatisch waardoor ik bijna niet kan klikken of fatsoenlijk door het spel kan bewegen.

Op internet lees ik dat ik het spel in safe mode moet starten en dan resetten. Maar ik weet niet hoe dit werkt. (heb alleen nog maar de demo).

Wie kan mij helpen?

Dank alvast

Ruben



Gebruikersavatar
Tinusman
Lid
Lid
Berichten: 431
Lid geworden op: zo 16 sep 2012, 10:15

Re: Cursor beweegt automatisch

Bericht door Tinusman » za 01 feb 2020, 00:16

Goede avond speler 1 en welkom op dit forum,

Heb je nog een andere controler , joystick of game pad op je pc aangesloten?

Kan me haast niet anders bedenken, dan dat zoiets de oorzaak kan zijn.
Controleer voor de zekerheid of je game besturing ook enkel op toetsenbord staat.
in het spel >opties > controlers > en dan helemaal bovenin.

Windows in save mode opstarten gaat , als je F5 of F8 indrukt vlg mij, voordat windows opstart,
dan krijg je voordat windows opstart een keuze menu.
Dit lijkt me niet nodig en waarschijnlijk om een oplossing te vinden.

Succes en laat het even weten of het is gelukt of dat we nog verder moeten zoeken.

Vr.Gr. Tinusman



Gebruikersavatar
Snorre
Forum Moderator
Forum Moderator
Berichten: 1584
Lid geworden op: zo 14 jun 2009, 22:55
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Re: Cursor beweegt automatisch

Bericht door Snorre » za 01 feb 2020, 00:47

Het kan soms ook aan de batterijen liggen ( zwak ) haal ze er eens uit en maak de pooltjes schoon en doe ze er weer in.

Dat heb ik ook al eens gehad.

Vriendelijke groet Snorre


De file was snel opgelost waarin is niet bekend.

mijn persoonlijke pagina met screens uit ETS1 , GTS, UKTS en ETS2 eigenlijk van het begin truck sim

https://snorre.picturepush.com

Speler 1
Lid
Lid
Berichten: 14
Lid geworden op: vr 31 jan 2020, 23:11

Re: Cursor beweegt automatisch

Bericht door Speler 1 » za 01 feb 2020, 07:21

Dank dit probleem is opgelost. (Door mijn Fifa controller te verwijderen). Nu het volgende. Ik weet niet of dat ook hier mag? Maar op youtube hoor je vaak een Nederlandse navigatiestem. Hoe kan ik die configureren?



Gebruikersavatar
Tinusman
Lid
Lid
Berichten: 431
Lid geworden op: zo 16 sep 2012, 10:15

Re: Cursor beweegt automatisch

Bericht door Tinusman » za 01 feb 2020, 09:59

Goede morgen Ruben,

Blij dat het is opgelost.
Weet niet hoe die Fifa controler eruit ziet of werkt. Maar
je kunt extra controllers toevoegen , en calibreren.
>opties> onder toetsen borden, een extra spel-controler erbij kiezen.

Wat bedoel je met navigatie Configureren?

Je kunt in de wereld map <M> toets,
waypoint zetten.

Vr. Gr. Tinusman



Speler 1
Lid
Lid
Berichten: 14
Lid geworden op: vr 31 jan 2020, 23:11

Re: Cursor beweegt automatisch

Bericht door Speler 1 » za 01 feb 2020, 16:36

Die map heb ik inmiddels ook gevonden. Is het mogelijk om daar op de een of andere manier rustplaatsen en tankstations op weer te geven?



Gebruikersavatar
Simtrans
Forum Moderator
Forum Moderator
Berichten: 164
Lid geworden op: za 23 okt 2010, 15:23
Locatie: Julianadorp

Re: Cursor beweegt automatisch

Bericht door Simtrans » za 01 feb 2020, 16:41

nederlandse navigatie stem gaat via mods als je dat leuk vind, heb effe voor het gemak een van de vele voor je opgezocht
https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... 1758860007
ze staan ook op gewone download site's want het is wel afhankelijk van welke versie je speelt.
En tankstations en rustplaatsen vind je gewoon op de map met m toets echter als die op heel groot staat zie je ze niet moet je effe inzoomen komen ze vanzelf te voorschijn
Have fun Joop :mrgreen:



Plaats reactie

Terug naar “Technische support / Bugs”