Nederlandse navigatie

Alle vragen betreft het skinnen en modden, kunnen in dit forum geplaatst worden!
Plaats reactie
Speler 1
Lid
Lid
Berichten: 14
Lid geworden op: vr 31 jan 2020, 23:11

Nederlandse navigatie

Bericht door Speler 1 » za 01 feb 2020, 08:22

Goedemorgen,

Ik ben nieuw in het spel. Kan iemand mij uitleggen hoe ik een Nederlandse navigatiestem kan toevoegen?

Ik heb hem hier gedownload: http://www.ets2world.com/dutch-female-n ... -35-x-mod/ En in de map mod geplakt. Maar hoe voeg ik hem toe aan het spel? Kan iemand dat stap voor stap uitleggen?



Gebruikersavatar
Tinusman
Lid
Lid
Berichten: 431
Lid geworden op: zo 16 sep 2012, 10:15

Re: Nederlandse navigatie

Bericht door Tinusman » za 01 feb 2020, 09:32

Goede morgen Ruben,

Blij dat je dat andere (muis)hebt opgelost.

Als je een mod download:
dan is dat een .rar / .zip / .7Z of .scs bestand.
scs bestanden kunnen in de mod folder
RAR bestanden moet je uitpakken; en dan de scs files in de modfolder
zip of 7Z bestanden:
Ik klik er altijd voor de zekerheid even op, zit er een scs bestand in, dan deze in de mod folder plaatsen.
zie je enkel mapjes en wat files in de zip, dan kan de zip in de mod folder.

(modders plaatsen ook wel folders in de mod map, maar vind dat zelf ERG onoverzichtelijk, maar het kan, de game herkent het.

Als je het spel start, zie je rechts de mod folder > open die en kies de mod > verplaats hem met pijl naar rechts.
in de rechter kolom staan je mods die nu in game actief zijn.

Onderin die kolom staan pijlen , daarmee kun je de volgorde van de mods die laden veranderen, dit kan vooral nodig zijn bij meerdere map mods.

Staat er een rode stip bij de mod? Dan is deze (waarschijnlijk) niet geschikt, voor de geinstalleerde update/versie/patch.
Dan is het mogelijk om het manifest in de mod te openen en kijken of er een regel staat, voor welke versie de mod bedoeld is,
pas die regel aan of verwijder die..opslaan.. en testen ...

Hoop dat je met dit ^^^^ uit de voeten kunt en veel spel plezier.

Vr.Gr. Tinusman



Speler 1
Lid
Lid
Berichten: 14
Lid geworden op: vr 31 jan 2020, 23:11

Re: Nederlandse navigatie

Bericht door Speler 1 » za 01 feb 2020, 12:18

Dank het is gelukt deze in het mod menu te vinden.

Wat alleen vreemd is. IK heb het spel net gekocht via Steam en nu krijg ik de melding dat het spel is gedegradeerd naar een oudere versie. Hoe kan dit en hoe kan ik hem weer updaten?



Gebruikersavatar
Simtrans
Forum Moderator
Forum Moderator
Berichten: 164
Lid geworden op: za 23 okt 2010, 15:23
Locatie: Julianadorp

Re: Nederlandse navigatie

Bericht door Simtrans » za 01 feb 2020, 16:52

even kijken of je computer met DX 9 of DX 11 werkt als hij bijvoorbeeld nog met DX 9 werkt word je terug gezet naar versie 1.35
de nieuwste versie werkt alleen met DX 11
garoetssssssssss Joop



Gebruikersavatar
Snorre
Forum Moderator
Forum Moderator
Berichten: 1584
Lid geworden op: zo 14 jun 2009, 22:55
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Re: Nederlandse navigatie

Bericht door Snorre » za 01 feb 2020, 17:21

Hallo om naar update te zoeken kun je ook via Steam.

Druk op het icoontje van Steam met de linker muisknop.

opent een uitrol scherm.

Klik op Bibliotheek.( opent een nieuw scherm)

hier zie je het spel eurotrucksimulator 2 onder spellen staan.

Klik op de rechter muisknop.( opent een nieuw scherm)

Klik op eigenschappen ( opent een nieuw uitrol scherm)

Klik op Beta's ( wederom een nieuw scherm)

dan zie je " kies de beta waaraan je mee wilt doen" .

klik op pijltje en dan komt er een uitrol scherrm
en dan kies je welke update je wilt spelen.

daarna af sluiten en het spel op starten en hij zet de update die jij hebt gekozen in het spel.

Ik sla voor mij zelf meestal om de paar weken mijn profils op in een andere map op je HD altijd makkelijk.


De file was snel opgelost waarin is niet bekend.

mijn persoonlijke pagina met screens uit ETS1 , GTS, UKTS en ETS2 eigenlijk van het begin truck sim

https://snorre.picturepush.com

Speler 1
Lid
Lid
Berichten: 14
Lid geworden op: vr 31 jan 2020, 23:11

Re: Nederlandse navigatie

Bericht door Speler 1 » za 01 feb 2020, 23:37

Een beta laat ik mij toch nog niet aanmeten. Eerst maar eens aan het spel wennen.

Volgende vraag dan: met M kan je de grote map laden. links daarvan zit een I met rustplaats en dergelijke. Die worden bij mij niet op de map weergegeven. Het liefst zou ik de willen dan kan je er makkelijker naartoe en weet je waar de vraagtekens zitten. Kan dat?



Gebruikersavatar
Simtrans
Forum Moderator
Forum Moderator
Berichten: 164
Lid geworden op: za 23 okt 2010, 15:23
Locatie: Julianadorp

Re: Nederlandse navigatie

Bericht door Simtrans » zo 02 feb 2020, 12:09

als ik je vraag goed begrepen heb
je drukt op M en je map verschijnt een groot overzicht van plaatsen en wegen
rechts onderin de map zie je een - en een +
druk je op de plus ga je inzoemen en als je genoeg inzoomt komen vanzelf de rustplaatsen, tankstations en vraagtekentjes op je map tevoorschijn.
vraagtekentjes zijn of truckdealers of arbeidsbureau's
als je wil weten waar alle truckdealers zitten is hier de lijst

https://truck-simulator.fandom.com/wiki ... ck_Dealers

succes Joop



Plaats reactie

Terug naar “Skinning en Modding”