Featured

ProMods 2.16 – Compatibiliteits update voor ETS2 1.27 is nu beschikbaar!

ProMods is hard aan het werk om versie 2.20 klaar te krijgen, waarin wederom een breed assortiment van nieuwe landschappen en infrastructuur in de mod zullen verschijnen.
Echter door de situatie met het team dat aan Polen werkt is deze release nog niet klaar.

In de tussentijd heeft ProMods de huidige kaart geupdate om te werken met Euro Truck Simulator versie 1.27.
Zoals we gewend zijn blijven de 3 DLC's benodigd, te weten: "Going East!", "Scandinavia" en "Vive la France!".

Meer dan 10.000 hebben ze aangepast binnen het ProMods team naar een nieuw formaat voor ETS2 1.27.
De meesten konden in in grote groepen gedaan wordn, maar er zijn uiteraard modellen die meer aandacht vereisten.
Tegelijkertijd is ProMods de modellen van de Poland Rebuilding mod aan het bekijken, en modellen die slecht zijn en weinig gebruikt worden, worden verwijderd of vervangen door nieuwe modellen.
Echter is dit een langdurig proces, maar op den duur moet het de efficiëntie van ProMods verbeteren.

ProMods 2.16 laat ook de eerste verbeteringen zien in Polen, hier kan je nu genieten van een herbouwd Siedlce en verschillende verbeterde kruisingen leveringspunten.

Cherbourg - Frankrijk

Luxemburg

Verder heeft ProMods nog een paar extra kleine dingen aangepast. Ze hebben uiteraard al genoeg grote heropbouw projecten. Maar technieken verbeteren en daardoor worden sommige kleine dingen al aangepast voordat het complete geheel aangepakt word. Deze "kleine" heropbouw projecten zorgen voor minder ergernissen (denk aan enkel-baan's snelweg knooppunten, oude borden en oude terrein textures) en kunnen in korte tijd aangepast worden. Een voorbeeld van deze verbeteringen kun je vinden in Luxemburg en rond Praag in Tsjechië waar 6 enkel-baan's knooppunten zijn vervangen.

Daarnaast zijn er nog meer voorproefjes op de komende ProMods 2.20 te vinden in andere landen.
In Italië zijn twee wegen uitgebreid terwijl in Frankrijk de stad Cherbourg is teruggekeerd naar de mod en Metz is herbouwd, beide met onderdelen (assets) vanuit de "Vive la Fance!" DLC waardoor ze goed in de omgeving passen.
Zonder een volledige wederopbouw van de oude gebieden in Spanje zou het niet mogelijk om richting 2.20 te werken, ProMods blijft verbeteren om daar de vertragingen tegen te gaan.

Politie auto's van Finland, Liechtenstein, Estland en Servië.

Tot slot, kan ProMods met trots melden dat er in alle landen nu ook Politie rond rijdt. In de basis versie en DLC's heeft SCS Software hier voor gezorgd, maar door een goede samenwerking met Jazzycat om zijn modellen te gebruiken zijn nu de ProMods landen ook toegevoegd. En PirriAND's mod voor de Andorra polite auto's mocht ook gebruikt worden door ProMods. 

Download ProMods 2.16

Ook heeft ProMods hun andere 2 mods aangepast "Trailer & Company Pack" en "Cabin Accessoires Pack".
Beide zijn alleen geüpdatet om met de nieuwe versie van ETS2 (1.27) en ProMods (2.16) te kunnen werken.

Download Trailer & Company Pack 1.13

Download Cabin Accessories Pack 1.02