UK Truck Simulator - Informatie

UK Truck SimulatorStart de motor en ga op weg naar de snelwegen van het Verenigd Koninkrijk.

Dit kan in UK Truck Simulator! Rij over het wegennet van het Engeland, Wales en Schotland, bezoek de prachtige steden, kies uit meer dan zestig verschillende soorten ladingen, en lever deze op tijd! Vergroot uw wagenpark en huur de meest ervaren chauffeurs in voor de opbouw van uw bedrijf! 

Kruip achter het stuur van trucks geïnspireerd door echte ontwerpen van de zeven grote Europese truckfabrikanten, met inbegrip van officiële licentie van MAN. Lever vracht tussen 16 grote Britse steden met elkaar verbonden door grote snelwegen en kleinere wegen. Kies uit meer dan 60 verschillende ladingen. Rijd aan de linkerkant, met het stuur aan de rechterkant! 

Start je carrière als een medewerker van een transport bedrijf, werk hard om een eigen vrachtwagen te kopen en start uw eigen bedrijf op. Koop garages en start vestigingen in heel het Verenigd Koninkrijk om aan uw groeiende wagenpark tegemoet te komen. Upgrade uw vrachtwagens en houd ze in topconditie. Dit zijn enkele voorwaarden voor een efficiënt bedrijf.

e-max.it: your social media marketing partner