Euro Truck Simulator 2 - Trucks

Euro Truck Simulator 2 Trucks

Met Euro Truck Simulator 2 wil SCS Software iets compleet nieuws neerzetten, dit op basis van het voorgaande spel Euro Truck Simulator. Door van verschillende truck fabrikanten licenties te verkrijgen hoopt SCS Software merknamen in het spel te mogen gebruiken. In alle voorgaande games werd er gebruik gemaakt van verschillende Truck classes (A, B, C); maar in Euro Truck Simulator 2, wordt hier volledig van af gestapt. Er worden nu volledig trucknamen gebruikt, netzoals het merk zelf ook doet! Dit is natuurlijk al een hele verbetering (realistisch dus).

Maar vele onderhandelingen met verschillende truck fabrikanten willen niet altijd slagen, omdat ook niet alle truck fabrikanten het 'nut' van een licentie inzien. Maar toch heeft SCS Software bij een aantal truck fabrikanten licenties gekregen voor Euro Truck Simulator 2, namelijk de truckmerken: Scania, MAN, Renault, DAF, Iveco en Volvo. Er is nog altijd een onderhandeling met één truck merk.
Als de merken geen licentie willen geven voor Euro Truck Simulator 2 moet er een andere naam verzonnen/bedacht worden voor het spel. We denken dan terug aan de voorgaande spellen van SCS Software; in German Truck Simulator werden er ook al verzonnen namen geïntroduceerd, nu is dat alleen nog maar Majestic. In onderstaande screenshots zie je het keuzemenu voor Trucks: 

Alle truckmerken in Euro Truck Simulator 2

Keuzemenu in Euro Truck Simulator 2 "Kies je Truck"
e-max.it: your social media marketing partner