Rig'n'Roll - Verhaallijn & missies

 

Rig 'n' Roll is een iets andere game als we gewend zijn, de focus ligt op hard rijden, racen, en geld verdienen. Alhoewel het ook mogelijk is om "netjes" te rijden zul je zo nu en dan wel je vracht te laat afleveren, wat geen verdiensten met zich mee brengt.

 

In het spel heet jij: Nick Armstrong, zijn doel: de beste chauffeur worden van de CCWA (California Commercial Warehouse Alliance). Door middel van het afleveren van vrachten krijg je geld en reputatie binnen, waardoor je truck upgrades, nieuwe trucks, nieuwe chauffeurs etc. kunt betalen. Missies verkrijg je op verschillende manieren.

 

Het warenhuis

Het warenhuis is een van de meest gebruikte manieren om missies te verkrijgen in dit spel. In elke stad vind je een warenhuis (echter moet je ze dan wel allemaal gecontracteerd hebben!). Hier kies je wat voor een soort missie je wil, een race, of een lading naar zijn bestemming brengen. Vervolgens zul je deze missie moeten voltooien. Tijdens deze missie kun je ook nog andere missies aannemen zoals lifters.

 

Lifters

Zo nu en dan zul je een lifter langs de weg tegenkomen, door heel langzaam langs de lifter te komen en op de actie toets (standaard "Enter") te drukken zul je de lifter aan boord brengen waarna de missie start. Er zijn verschillende missies bij lifters, zoals het afzetten van de lifter op een gewenste locatie, of het afleveren van zijn vracht.

 

Orders via je radio en PDA

Zo nu en dan zal een andere chauffeur contact met je opnemen via je boordradio of PDA. Meestal zijn dit missies waarbij een vracht zo snel mogelijk geleverd moet worden of een uitdaging voor een race. Je hebt altijd de optie om deze missies aan te gaan of te weigeren. Aan jou de keus!

 

Verhaallijn kan alle kanten op

Door de keuze aan zoveel missies kan je verhaallijn alle kanten op, er zitten zelfs een paar verrassingen in! Dus sla je spel regel matig op, want er is zelfs een mogelijkheid dat je het spel niet uit zult spelen!

e-max.it: your social media marketing partner