Extreme Trucker - Uitdagingen

 

Extreme Trucker kent drie verschillende gebieden, elk gebied brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Zo heb je de Tuktoyaktuk Winter Road, Yungas Roads en Australian outbacks.

 

Tuktoyaktuk Winter Roads

Ben jij al bekend met Ice Road Truckers? Dit is je kans om te bewijzen dat jij ook het in je hebt om een ware Ice Road Trucker te worden. Rij met diverse verschillende ladingen over de ijzige wegen van Tuktoyaktuk, maar pas op! Er liggen talloze gevaren op je te wachten. Kijk dus uit voor scheuren en wakken in het ijs, in dit gebied is er geen fout marge! Je zult dan ook diverse collega's tegen komen waar het fout is gegaan...

 

Yungas Roads

Heb je ooit van de Yungas gehoord? Dit extreme ruige gebied met hoge bergen en diepe afgronden zal jou rijvaardigheden tot het uiterst testen. Verwacht smalle wegen, en helaas ook tegenliggers. Gelukkig begint het met kleine vrachten, maar hoe hoger jou rank wordt hoe groter de ladingen. Oefen dus maar goed, want het zal behoorlijk zwaar worden!

 

Australian outbacks

Alhoewel de moeilijkheidsgraad van dit gebied in het begin laag lijkt, zul je ook hier tegen uitdagingen aanlopen. Want hoe maak jij een bocht met een vrachtwagen met daarachter maar liefst vijf trailers?! Jou taak hier is dus het besturen van deze enorme "Road Trains" door het dorre landschap van de Australian outbacks. Verwacht ook diverse "oversized" ladingen.

e-max.it: your social media marketing partner