Rig'n'Roll - Informatie


Rig'n'Roll

Je kruipt in de huid van een jonge man in het jaar 2014. Hij komt aan in Californië om zijn dromen waar te maken. Zijn dromen zijn het heersen over de Californische wegen en het veroveren van de transportwereld. Om de grootste trucker te worden dient hij mijlen aan snelwegen te veroveren en de steden en dorpen in het gebied aan te doen.


Rig'n'Roll is een vervolg op de bekende games "Hard Truck" en "Hard Truck 2: King of the Road". Dit keer is de game omgeving true-to-life. Gamers kunnen racen langs de duizenden mijlen van echte Californische wegen, zo is het mogelijk om van San-Francisco naar San Diego en van San Jose naar Los Angeles te rijden. Rig'n'Roll biedt spelers de ultieme truck rijervaring met authentieke modellen van vrachtwagens en hun interieurs, compleet nieuwe fysica en verbazingwekkende 3D-graphics te midden van tal van functies. 


Spelers zullen hun tegenstanders moeten ontlopen om de ladingen op tijd te leveren of deel te nemen aan truck races om hun professionele vaardigheden te bewijzen. Hierdoor is het mogelijk om de waardering en gezag onder andere bestuurders te verhogen. Rig'n'Roll geeft gamers de kans om hun managementvaardigheden te testen tijdens het opzetten van hun eigen vrachtvervoersbedrijf. Spelers zullen personeel moeten werven en andere chauffeurs moeten inhuren om voor hen te komen werken. Dit om hun bedrijf te kunnen uitbreiden en de concurrentie uit de transportwereld voor te blijven. 

Rig'n'Roll dompelt spelers in een spannend verhaal met een onverwachte finale...

 

e-max.it: your social media marketing partner