Euro Truck Simulator 2 - Informatie

Euro Truck Simulator 2

Informatie:
Euro Truck Simulator 2 is het tweede spel van SCS Software dat zich afspeelt in Europa. Het spel is op 19 oktober 2012 verschenen. Jammer genoeg betekent het dus ook dat het nog niet beschikbaar is voor de MAC, maar het voorlopig eerst alleen beschikbaar is voor de PC.

In het spel ben je een echte Trucker die zijn wegen kent in Europa, om zo op zijn bestemming te komen met meer dan 50(!) verschillende ladingen. Ook kan je als Trucker je truck modificeren, pimpen en tunen! Ook daar is aan gedacht; tover je simpele starttruck om in een exclusieve truck in Europa. Bouw je eigen bedrijf in Euro Truck Simulator 2, je start met een oude kleine garage die je al snel kunt uitbouwen tot een hypermodern hoofdkantoor, de perfecte locatie voor jouw als Trucker!

Doorsta vele files, wind, verkeerswerkzaamheden, verkeersongevallen en lastig bereikbare plaatsen om op te klimmen van beginner tot een 'Koning' in het beroep als Trucker. Door het volledig nieuwe experience systeem van Euro Truck Simulator 2, stel je je zelf in de gelegenheid om steeds meer onderdelen voor je truck vrij te spelen. Ook kan je, als je een level omhoog gaat, speciale punten toevoegen aan je 'Skill'. Dit is dus een enorme verbetering dan z'n voorganger Euro Truck Simulator.

In het spel zijn meer dan 60(!) steden gerealiseerd. Nederland krijgt bijvoorbeeld een grotere omvang in het spel van bij Euro Truck Simulator. Omdat er ook hard gewerkt is aan de wegligging van trucks, zal alles nog veel realistischer aanvoelen dan ooit! De Logitech G27 is special gekalibreerd voor dit spel, zodat jij de meest ultieme simulatie ervaring ooit zult gaan beleven!

Onderstaand vind je een opsomming van de kenmerken van Euro Truck Simulator 2. Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
 
Neem ook eens een kijkje op ons forum. Daar vind je alle discussies die mede trucksimulator fans voeren en ook downloads, zoals mods, zijn hier te vinden. Klink op DEZE link om naar deze forumsectie te gaan. 
 

Kenmerken:
- Meer dan 60 steden in Europa
Verbeterde graphics (aanpassen mogelijk)
- Experience systeem, speel upgrades voor je truck vrij
Je truck tunen en aanpassen naar eigen voorkeur
- Manage je transportbedrijf, zorg voor je personeel en accepteer contracten
- Bestuur de gelicenseerde truck van verschillende fabrikanten.
- Vernieuwde logo's op bedrijven, trailers en trucks
Vele nieuwe ladingen en nieuwe chauffeurs
- Gemaakt voor jouw ULTIEME trucksimulator ervaring

e-max.it: your social media marketing partner