Extreme Trucker 2 - Uitdagingen

 

In Extreme Truckers heb je verschillende uitdagingen in verschillende gebieden. Deze gebieden kennen allemaal een ander klimaat waardoor elk gebied een andere uitdaging is.

 

Australian Outbacks

Als je aankomt in Australië zul je zien dat er hier, net zoals in Engeland, aan de andere kant van de weg gereden wordt. Pas hier mee dus op, want het is wel eventjes wennen! Verder bied dit continent in het begin niet veel uitdagend, je begint met een truck en trailer, en vervoert hem. Echter hoe hoger je rank is in dit continent, hoe meer trailers je achter je vrachtwagen krijgt. op het hoogte punt rij jij in een roadtrain met maar liefst vijf trailers! En zie daar maar is een bocht mee te maken!

 

Bangladesh

Hier rij jij in je trucks over de wegen, je trucks zijn meestal tot ver boven de cabine volgepakt, maar ook vervoer je speciale ladingen, bijvoorbeeld een olifant! Het gebied is niet zo ruig als bolivia, en de uitdaging is hier ook wat minder, al met al maakt het landschap hier veel goed, want je rijdt hier door de prachtige landschappen!

 

Bolivia

In Bolivia vecht je tegen de smalle wegen, zo nu en dan kijk je vol in een afgrond van 30 meter diep! En het ergste is dan nog, tegenliggers. In dit continent vervoer je kleine ladingen, zoals fietsen en zand. Maar ook krijg je opdrachten om een ladderwagen van de brandweer naar een vliegtuigramp te loodsen, al met al zijn dit al enorme uitdagingen over de smalle wegen. Ook hier zit weer een hoogte punt, namelijk het rijden van een combinatie van vrachtwagen plus trailer door dit ruige gebied te loodsen.

 

Montana

In Montana, bekend om zijn houtzagerijen, vervoer je voornamelijk hout. Je zult hier rijden over de smalle boswegen, gelukkig kom je op de boswegen geen tegenliggers tegen. Echter zul je je ook bezighouden met het vervoeren van machines om hout te verwerken. Een spannend gebied met leuke routes!

 

Northern Territories

In de Northern Territories zullen je ladingen soms torenhoog of enorm breed zijn, echter is dit niet je grootste gevaar. Het gevaar is namelijk, de ijswegen. Hier ben jij namelijk een van de "Ice Road Truckers", en dat brengt behoorlijk wat gevaren met zich mee! Kijk dus uit voor scheuren, en wakken in het ijs. Je zult regelmatig kapotte vrachtwagens tegenkomen die vast zitten in het ijs! Wees dus op je hoede!