Euro Truck Simulator 2 - Ergens in Frankrijk

Vandaag weer een update op het SCS Software blog. Ditmaal krijgen we een screenshot te zien van de snelweg ergens in Frankrijk. Ook is er meer uitleg gegeven over de screenshots en mogelijke accessoires.
Euro Truck Simulator 2 Frankrijk 1
SCS Software beweerd dat de rendering nog een beetje slecht is op de screenshots, dat zie je bijvoorbeeld bij de elektriciteit draden, hier zie je een beetje een pixelig beeld. Het zijn ook nog niet de definitieve promotie screenshots.

Ook klagen er enkele mensen dat er kleine details missen op de trucks, zoals een vizier en spiegels. Dit komt doordat het spel nog in ontwikkeling is. In vorige Truck Games waren de trucks altijd compleet met accessoires, in ETS2 is het juist mogelijk om je truck enorm aan te passen!

De ontwikkelaars hebben namelijk al enkele maanden tijd gestopt in het ontwikkelen van verschillende aanpassingen, verschillende typen lampen, toeters, wielen, bullbars, etc. zijn ontwikkeld! Echter worden de screenshots gemaakt door de mensen die de map-design doen voor ETS2, zei hebben nog geen toegang tot de truck accessoires in de map-editor.
e-max.it: your social media marketing partner