Het vertaal experiment

Het grote vertaal experiment van Trucks & Trailers is zoals jullie weten een aantal dagen gelden van start gegaan. Echter kan SCS Software al enkele ervaringen over kwijt.

Als eerste bedanken ze iedereen die besloten heeft om mee te helpen aan de vertaling van Trucks & Trailers. Meer dan 260 mensen hebben hun tijd en moeite afgelopen dagen ingestopt om te vertalen. Een enorme opkikker van de motivatie voor SCS Software.

Echter zijn er al een aantal problemen gespot. Er werd niet verwacht dat mensen zouden willen "helpen" door middel van Google Translate (Google vertalen) te gebruiken, dit heeft namelijk geleid tot vertalingen die nergens op slaan, de vraag is ook om dit niet te doen, hier schiet niemand namelijk wat mee op!

Trucks & Trailers Translate 1

Met het vertalen van Trucks & Trailers is SCS verre van klaar, Ook al is een bepaalde taal volledig vertaald, moet SCS nog steeds controleren of het ook wel past in de ontworpen delen, bijvoorbeeld dat Sluit het spel niet in het vierkantje past in het menu, er is dus nog veel te doen aan de "finishing touch" van elk vertaalde taal.

Toch zijn ze zeker van hun zaak, en hebben ze hun lesje geleerd van Trucks & Trailers, echter weten ze nog niet zeker of ze ons (de community) weer zullen vragen voor de volgende vertaal reeks, namelijk de vertaling van Euro Truck Simulator 2. Aangezien Euro Truck Simulator 2, véél meer werk zal worden dan Trucks & Trailers, wat relatief weinig woorden bezit, aldus SCS Software.

Dan rest het Team van TruckSimulators.nl nog één laatste ding, het showen van het prachtige laatste screenshot voor vandaag:

Trucks & Trailers Translate 2

e-max.it: your social media marketing partner