Releasedatum Euro Truck Simulator 2 bekend!

Na lang wachten, ruim 2 jaar, word dan nu toch eindelijk de Releasedatum bekend gemaakt van Euro Truck Simulator 2! SCS Software zegt dat het spel in de eerste week van augustus word gerealiseerd; maar dat wil niet zeggen dat bij alle distributeurs het spel dan ook daadwerkelijk verkrijgbaar is in die week. 

De lijst met features, die ontstaan is tijdens het maken van Euro Truck Simulator 2, zal waarschijnlijk niet voor 100% voltooid worden. SCS geeft wel aan in het bericht dat ze nog geen voetgangers kunnen realiseren, ook zal het laden en lossen van je combinatie nog niet mogelijk zijn; er wordt dan wel weer aangegeven dat hier hopelijk verandering in komt bij de nieuwe spellen die ontwikkeld worden in de toekomst. 

SCS Software geeft duidelijk aan, dat we niet langer dan 6 maanden hoeven te wachten op de release van Euro Truck Simulator 2. Het grootste deel van het team werkt nu nog aan Euro Truck Simulator 2, terwijl een andere klein deel van het team bezig is met nieuwe kansen, voor een nieuw spel, waar Pavel Sebor, Hoofd-Directeur bij SCS Software, ons binnenkort een mededeling over zal doen. Het is dus nog afwachten wat dat zal gaan worden voor game!

Ook zat ook nog bij het bericht een afbeelding. Of deze afbeelding eventueel een hint is voor het nieuwe spel, dat is niet bevestigd door SCS Software. Echter word er geen demo centrum van Scania verwacht in, Euro Truck Simulator 2.

e-max.it: your social media marketing partner